keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Kevätkauden treenit Neirossa

Ihanaa kirjoittaa sana kevät keskellä parasta talvea :) Mutta kyllä, kevätkausi starttaa ensi viikolla ja osallistujien toiveesta Neiron Sporttiporukka jatkaa tutulla tyylillään. Luvassa on vaihtelevalla teemalla treeniä, jonka jokainen tulee tekemään omalla tahdillaan ja fiiliksellä. Tarkoittaa siis sitä, että mihinkään tiettyyn musiikin tahtiin ei mennä, vaan musiikki luo vain fiilistä ja tarpeeksi kovalla voluumilla jokainen uskaltaa hengittää ääneen ;) Treeneihin voi tulla ihan kuka tahansa, yksin tai ystävän kanssa, hymyillen tai vakavalla fiiliksellä. Kaikille on tilaa, emme kilpaile toisiamme vastaan vaan jokainen tekee oman treeninsä toisten joukossa.
Kevään ohjelma.
Syksyllä nostin teemoiksi kyykyn, punnerruksen ja keskivartalon harjoitukset. Näitä tottakai sisältyy kevääseenkin, mutta pääteemaksi nousee kehonhuolto ja liikkuvuus. Tarkoittaa sitä, että jokaisella kerralla vähintään 15 minuutin ajan keskitytään tähän. Rakennetaan yhdessä toimivaa ja tervettä kehoa, nauttien ja iloiten liikkumisesta. Eli jos kovinkin treeneihin tullessa mieli on maassa, on mun tavoitteena että sieltä lähtisi hiukan paremmilla fiiliksillä kotiin :)
Välillä käytetään välineitäkin.
Kevään ohjelmaa jaan satunnais jaolla postilaatikoihin ja treeneissä niitä saa takuuvarmasti. Siitä on helppo tarkistaa mitä milloinkin on luvassa. Yhteensä 15 kertaa treenataan yhdessä. Mukaan ei tarvitse kuin juotavaa ja jumppapatjan tms. Salissa sisätreenikengät ovat hyvät, mutta eivät välttämättömät. Mainitsen erikseen, jos mukaan tarvitsee jotain muutakin (esimerkiksi huhtikuun kahvakuulatreeneihin!).

Koko kevätkausi maksaa 60€, joka tulee maksaa tammikuun aikana (jos esimerkiksi käyt kahdella ekalla kerralla kertamaksulla ja päätät sittenkin maksaa koko kauden, huomioidaan jo maksetut kerrat koko summaan). Kertamaksu on 5€.
Sporttiporukan kuminauhatreeni syksyllä 2017.
Tervetuloa siis tiistaisin 9.1. alkaen klo.18.30-19.30 Ilmajoen Neiron koulun liikuntasaliin yhdessä tekemään kunnon treenejä :)

~Eija~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti