lauantai 27. kesäkuuta 2015

Kauneuden hoitoa ja kuntosalia :)

Tänään olikin erikoinen päivä, sillä sain viettää lähes koko päivän keskittyen itseeni :D Joskus sellainenkin aika on tarpeellista äidille. Päivä sisälsi käynnin Kauneussalonki Marilynissa Kuortaneella.
www.kauneussalonkimarilyn.fi

Marilynin naiset on osaavia ja mukavia. Sinne on vain reilun puolentunnin ajomatka Seinäjoelta ja hinnat on kohdillaan. Tänään ohjelmassa oli kesäkuntoon 2015 karvanpoisto sokeroinnilla. Sokerointi on hyvä tapa pitää iho siistinä aluilta, joilla et halua karvaa olevan ;) Miia teki sokeroinnin minulle ja tuli todella siistiä jälkeä ja kipukin oli siedettävää.
Käy tykkäämässä metraining sivusta Facebookissa. Löydät sieltä alekoodin Marilyniin sokerointiin.Kauneuden hoidon jälkeen kävin Prismassa ostoksilla huomisia tyttären synttäreitä varten. Meillä on huomenna talo täynnä eskari-ikäisiä lapsia. Toivottavasti on kiva ilma niin voidaan olla ulkona lasten kanssa.

Ostosreissun jälkeen ehdin vielä käymään Ilmajokihallilla tekemässä aerobisen treenini. Tänään siihen kuului 20min crosstraineria 30 min soutua ja 20 min crosstrainerilla. Tehokas ja helppo toteuttaa. Soutaessa aina ajattelen, että ei sen matkan niin väliä, että teen mitä hyvältä tuntuu, mutta kuitenkin haluan saada 1000m täyteen jokaiselle viidelle minuutille. Se onnistui tänäänkin. Tuloksena aika 30:05 ja 6060m. Pitäisi pitää jonkinlaista treenipäiväkirjaa niin saisin katsottua kehitystäni. Harjoituksen aikana (koko treeni) keskisyke oli 144 ja maksimi 167. Tämä treeni on mulle hyvä, kun haluan tehdä treenini vk tasolla mikä on kohdallani 135-165. Kaloreita treenin aikana paloi 693, joten ei ollut turha tunti salilla.


Tänään treeniin ei kuulunut kuin tämä aerobinen osuus ja vatsalihakset ja punnerrukset jumppapallon päältä.

Sitten vain kotiin ja leivoin juustokakun huomisiin juhliin. Sen jälkeen hain lapset ja siivosimme loppuillan :) Mukavaa viikonloppua kaikille!

- Marjut-

hakusanat: treeni, kuntoilu, hyvä olo, kauneus, sokerointi, kauneussalonki, Marilyn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti