keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Sataa tai sataa...


Tänä kesänä kelit ovat olleet kyllästyttävän yksitoikkoiset; sataa tai sataa. No jos nyt välillä tuulee, sade taukoaa ja tuulee, mutta heti seuraavana päivänä taas sataa. 
Mutta satoi tai paistoi lenkki tehdään enemmän tai vähemmän hymyssä suin.Tänään on taas satanut meillä päin melkein koko päivän. Hetken tauko sateessa ehti lupailla loppu lenkille kuivahkoa takkia, mutta ennen kuin ehdin autolle takaisin oli takki taas entistä märempi. Kunhan vauhtia piti koko ajan yllä, pysyi hyvin lämpöisenä.


Reipas 10km rauhallinen juoksulenkki hapekkaassa ja vihreässä metsässä teki kuitenkin tehtävänsä ja olo on taas niin huippu. Olan taputus omalle olalle ja kaikille teille muille kanssa lenkkeilijöille!


 Ja tällaisissakin keleissä on syytä lenkkeilyä harjoitella, sillä ei se aurinko aina paista eri urheilu- ja liikuntatapahtumissa. Oma kohtainen kokemus on tämän vuoden Tukholma maratonilta, kun satoi koko ajan! Lähdössä tihkutti, mutta tunnin juoksemisen kohdalla oli jo läpi märkä. Vettä siis todella tuli tuulen kanssa ja asteita oli 10 plussan paikkeilla. Tästä reissusta oma postaus myöhemmin :)!


~Eija~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti