keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Syystreenit Neirossa

Hyytävän viileän tuntuiset yöt ja aamut sekä aurinkoiset ja mukavan lämpöiset päivät ovat siivittäneet meidät syksyyn. Lapset ovat käyneet kohta jo kuukauden koulua ja viimeisetkin harrastukset ovat alkamassa, joten arki rullaa omalla painollaan, päivä kerrallaan mennään ja yritetään nauttia hetkistä.
Syyskuun aamusumua.
Omalla kohdalla, tässä elämän vaihessa lasten elämä ja heidän hyvinvointinsa on tärkeintä. Ensimmäisenä miettii onko heillä hanskat kädessä, välipalaa jääkaapissa ja jokaisella oma juuri hänelle sopiva harrastus. Vasta heidän jälkeen tulen minä itse. Mutta silti mä tulen siellä, enkä halua unohtaa itseäni. Myös mulle on tärkeää saada hanskat käteen, ruokaa suuhun ja harrastus josta nautin. Meillä aikuisilla korostuu myös se, että työ mitä tekee tulisi olla mielekästä. Itselle kahden työn välillä pomppimisessa on niin hyviä että huonoja puolia ja nämä tunnistamalla etsin toimivampia ratkaisuja. Tänä syksynä tärkeimpänä huolehdin ensin lapset, sen jälkeen annan aikaa omille harrastuksilleni ja sitten järkeistin työkuvioitani. Joten sairaanhoitajana teen koko syksyn osittaista ja liikunta-alan ohjauksissa ja PT-hommissa vähensin määriä. Viime kevät oli sen verran kiireinen ja mua väsytti, joten tiesin että sillä tahdilla ei jatketa pitkään. Nyt tuntuu hyvältä :)
Syksy startattu yhteistreeneillä.
Asuinkylällämme Neirossa, Ilmajoen kunnassa olemme kaikille avoimessa Sporttiporukassa treenailleet jo koko elokuun ulkona. Tällä viikolla tarjosin kaikille ilmaisen treenin ja isommat lapsetkin olivat tervetulleet. Kaunis ilta aurinkoineen ja iloisine vakiosallistujineen teki tunnin treenistämme loistavan. 
Ohjelmassa oli mukavia ulkoleikkejä, joita on hauska leikkiä niin aikuisten kuin lasten kanssa ja lämmin tulee varmasti. Koska esimerkiksi olet viimeksi pelannut polttopalloa tai häntähippaa? Aivan parhaita ulkoleikkejä lämmittelyyn tai palautteluun.

Leikkien jälkeen meillä oli kuntorata erilaisin välinein. Oli ison traktorirenkaan pyörittelyä (lapsille oli pienempi rengas), renkaan vetoa, kahvakuulan paiskomista, voimaköyttä, punnerruksia ja boxi hyppelyjä. Mielikuvitus rajana ja välineinä voi käyttää vaikka ja mitä :) Samankaltaisia ratoja on helppo suunnitella kotiinkin. Tuli fiilis, että tykättiin ja hiki ainakin irtosi. 
Yli 10 vuotiaat lapsetkin pääsivät mukaan :)
Kiitos osallistujille :)

Ensi viikosta eteenpäin Sporttiporukka treenailee sisällä koulun liikuntasalissa tiistaisin klo.18.30-19.30
Meillä on joka kuukaudelle oma teema, jota tehdään tehostetusti tekniikkaharjoituksia unohtamatta. Syyskuun teema on kyykky, lokakuussa punnerrukset ja marraskuussa keskivartalo. Muuten aikataulu on seuraavanlainen (muutokset toki ovat mahdollisia);

12.9. Oman kehonpainotreenit
19.9. Kuntopiiri
26.9. Porrastreenit
3.10. Kuminauhatreenit
10.10. HIIT
17.10. SYYSLOMA, ei treenejä!
24.10. Käsipainotreenit
31.10. Oman kehonpainotreenit
7.11. Villasukkatreenit
14.11. HIIT ja putkirullaus
21.11. Kuntopiiri välinein
28.11. Porrastreenit
5.12. Pikkujouluhipat

Hinta on 50€/koko syksy tai 5€/kerta.

Rytmitajua, hienoja treenivaatteita tai erikoista pohjakuntoa ei tarvitse olla, vaan toivon sinun tulevan juuri sellaisena kuin olet. Tule ja tee oma treenisi yhdessä iloisen porukan kanssa. 
Tervetuloa :D!
Mulla on ollut viikon verran flunssaa, yskää ja nuhaa. Edelleen saan niistää ja räkää irtoaa, joten omat liikkumiset ovat melko rauhallisia ja matala sykkeisiä. Rauhoittuminen on tehnyt hyvää toipuessa maakuntaviestin pettymyksestä ja nauttiessa kummitytön ristiäisjuhlasta. Nyt kuitenkin halu parantua on kova, sillä luvassa olisi jo tänään pyöräsuunnistus testailua, viikonloppuna rogaining-kisa ja ensi viikolla suunnistuksen SM-sprintti. Puhumattakaan, että jo kuukauden päästä on Vaarojen maraton.. Jännittää.

Mukavaa syyskuista viikkoa kaikille ja nähdään!

~Eija~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti