torstai 23. joulukuuta 2021

Hyvää joulua

Tänään veivasin polkupyörällä töihin lumipöperössä. Kotiinpäin tullessa taivaalta tuiskutti myötätuulessa lisää. Vaikka takana oli työvuoro aikaisella aamuherätyksellä ja edessä vielä ruokakaupassa käynti, ei raskas vastus haitannut. Ihanaa, että saimme valkoisen joulun!

 Suurin osa joulunpyhistä menee töissä, tänä vuonna kun on "mun vuoro". Ensi vuonna sitten taas vapaalla tai kuinka nyt itse haluan. Vuosien saatossa on oppinut, että ei se joulukaan ole niin päivän päälle tai kellon tarkkaa. Meidän perhe viettää joulua aattona kun pääsen illalla kotiin ja Tapaninpäivänä kun mun vanhemmat tulee meille.
Mun yksi odotetuin lahja saapui tällä viikolla, sopivasti ennen joulua. Nimittäin UTTF finisher-liivi 🤩! On muuten niin hieno! Vielä en ole malttanut sitä muuten pitää kuin kuvaamisen verran. Eikä muut ehkä ymmärrä ideaa jos sen joulupöytään puen 😆
Tämän liivin eteen on tullut hikoiltua melkoisesti. Oonkin nyt niin onnellinen uniikin liivin omistaja. Näitä on valmistettu just sen verran kuin oli kiertueen läpipäässeitä. En ole aikaisemmin erityisemmin kiinnittänyt huomiota millaisia nämä liivit ovat olleet, mutta jatkossa tulee designiin varmasti kiinnitettyä huomiota.

UTTF Finisher-liivi löysi kotiin!
Tästä jouluviikosta tuli kevyt treeniviikko. Päivät ovat olleet niin täynnä kaikkea tekemistä, että lenkit, tai oikeastaan kehonhuolto ynnämuut "täytteet" ovat jääneet väliin. Juoksua ja kävelyä on tullut reippaassa pakkasessa ja työmatkapyöräilyä.
Nyt syödään hyvin, tehdään töitä ja levätään sen minkä ehtii. Joulun jälkeen sitten taas ajatusta mukaan.
Herkkupöytä ystävien kanssa.

Nyt rauhallista joulunaikaa kaikille 🌟

~Eija~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti