perjantai 17. heinäkuuta 2015

Miten valmistautua seikkailuun ja extriimiin...?

Huomenna luvassa jälleen allekirjoittaneelle jotain uutta ja jännittävää. Nimittäin Multisport seikkailukilpailu Ylistarossa! "Multi-Sport seikkailukilpailu lauantaina 18.7.2015. Kisaan on tulossa melkoisia muutoksia ja uudistumista. Mukaan on tulossa uusia lajeja ja lisää extriimiä. Järjestämme kilpailijoille uusia elämyksiä ja haasteita." Viittaus lainattu järjestäjien sivulta Seuraamassa olen ollut kisaa parinakin edellisenä vuonna ja nyt vihdoin pääsen itsekin mukaan. Luvassa juoksua, rullaluistelua, pyöräilyä ja melomista yhteensä 85 kilometriä. Osuuksien välissä yllätystehtäviä ja lopussa potkulautaviesti. Joukkueet ovat joko kolmi-tai kaksijäsenisiä. Itse olen saanut rinnalleni kaksi miestä, ensikertalaisia hekin.
Miten sitten tällaiseen koitokseen valmistaudutaan...? Perus pohjakunto on luoto talvella ja viimeiselle viikolle jäi rentoa pyöräilyä ja juoksua. Kiitos kesän kiiruut ja vesisateet, rullaluistimet eivät ole edes ehtineet jalkaan, mutta huomenna ehtii. Ei siis mikään paras valmistautuminen, mutta mennään sisulla sitten kun naiselta tai välineistä puhti loppuu. Viimeiselle illalle jäi varusteiden kokoaminen ja viimeinen tsekkaus.
Rullaluistimissa pienehköt rullat. Useita vuosia kun viimeksi kunnolla kilometrejä näillä kerätty, mutta kelvatkoon nyt.
Lenkkarit New Balancen 880V4, lenkille Squeezy tomato gel (toimii mulla) ja palautusjuoma maaliviivan jälkeen.
Kompressiosäärystimet, varasisäkumi ja juomapullo pyörään.
Pyöränä mulla on Nishikin hypridi 401. Oon tykännyt kovasti pyörästä, jota käytän eniten työmatkoillani.
Ensiapuvarusteet lupasin koota ja pussiin pakkasin; puhdistuspyyhkeitä, haavataitoksia, laastareita, teippiä ja kylmäpussin. Näiden varusteiden lisäksi karttateline, pyöränpumppu ja energiajuomaa on varustettu mukaan joukkue kaverieni toimesta. On luvattu sopivan lämmin, plus 20 astetta ja iltapäivällä sadekuurojen mahdollisuus. Tänään olen juonut normaalia enemmän vettä ja muuten menty suht normaalilla hiilaripitoisella ruualla. Nyt vaan kun saisi tulevan yön nukuttua hyvin,niin luvassa olisi mielenkiintoinen ja varmasti elämyksellinen seikkailu :) Viimeisen illan herkistelynä lasten kanssa trampoliinilla :D
~Eija~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti