torstai 28. huhtikuuta 2016

Palautetta, ajatuksia, toiveita...?

Tässä menneen syksyn, talven ja orastavan kevään aikana on tullut ohjattua useampi vesijumppa, kahvakuula, toiminnallinen ja kehonpainolla tehtävä treeni erilaisille kuntoilijoille. Haasteellisinta on koota sellainen paketti, mikä sopii kaikille vaativuudeltaan ja vaihtelevuudeltaan. Harvoin keskityn vain yhteen lihasryhmään, vaan koko kroppa pistetään liikkeelle. Oma tyylini on tarjota aina kunnon treeni, jossa hiki nokkuu ja mieli virkistyy. Pyrin aina painottamaan, että jokainen tekee omaan tahtiin ja tarjota myös keveämpiä vaihtoehtoja/liikkeitä. Me kaikki kun ollaan erilaisia, jokaisella on omat vahvuutensa ja taustansa. 

Jossain mielessä olen onnistunut, koska näen treeneissä vakikävijöitä, mutta samalla pohdin minne pari kertaa käyneet ovat jääneet. Palautetta on todella vaikea saada ja juuri sitä ohjaajana kaipaisin, että tietäisin mikä on hyvää, mikä huonoa ja mitä osallistujat toivovat.

Kuortaneelta lähijaksoilla olen saanut hurjasti uusia ideoita, tietoa ja taitoja sekä hauskoja ajatuksia, mitä kaikkea teidän kanssa voisikin tehdä. Maailma on täynnä erilaisia liikuntalajeja ja treenimuotoja, että olen aivan satavarma, että kaikille on olemassa se oma lajinsa kunhan sen vain ensin löytää. Toivon, että voin olla auttamassa teitä sen oman lajin löytämisessä ja tarjota monipuolisia ja virikkeellisiä treenejä jatkossakin :)
Laittakaa rohkeasti ajatuksianne, toiveitanne ja kaikkea palautetta allekirjoittaneelle!
Lämmittelyt hyppynarulla.
 Mä olen treenaillut aina silloin tällöin käsillä seisontaa. Haaveena olisi joskus ilman tukea siinä pysyä ja luonnollisesti jatkaa siitä käsilläkävelyyn. Koulussa saimme tähänkin lyhyesti treenailuvinkkejä, joten hyvään vauhtiin olen päässyt. 
En edes tiennyt, että pystyn seisomaan päälläni ennen kuin vaan kokeilin ja sain siihen pari vinkkiä :)
Äiti ja tytär 6 vee ylösalaisin :D
Vielä ei ilman seinän turvaa uskalla yrittää.
Eilinen päivä meni sängyssä pyöriessä vatsataudin kiusatessa :/ Onneksi tänään paistaa aurinko (ulkonakin) ja olo on melkein normaali. Lenkin kuitenkin jätin väliin ja pienet puuhastelut kotona saa riittää. Yhtenä tuskallisena rästihommana oli veroilmoituksen tekeminen... Ei se niin tuskallinen olisi jos tietäisi mitä mihinkin pitää kirjata ja mitä kaikkea voi vähennyksiin laittaa jne. No perästä oletettavasti kuuluu menikö yhtään sinne päinkään. Ensi vuonna osaan sitten taas paljon paremmin :)

~Eija~

1 kommentti:

  1. Hei Eija,

    Aivan ensimmäiseksi iso Kiitos monipuolisuudesta mitä vetämäsi treenit ovat tarjonneet ☺!
    Itse pidän treenaamisesta missä on kunnon tekemisen meininki ja vinkit oikean tekniikan löytymiseen. Tämä on hyvin toteutunut ohjauksessasi! Ruusuja jaan myös siitä miten olet aina valmis kannustamaan, motivoimaan ja kuuntelemaan monenmoisia tarinoita liittyen niin liikkumiseen kuin muihinkin elämän osa-alueisiin, jotka vaikuttavat liikkumisen riemun säilymiseen 👍.
    Näillä eväin on mielestäni todella hyvä jatkaa liikunnallista kesän viettoa 💖

    VastaaPoista