torstai 22. lokakuuta 2015

Military Camp


Jokin aika sitten sain mahdollisuuden osallstua Personal training studio Motivationin pitämälle Military Camp tunnille. Tunti pidetään ulkoilmassa ja se on hyvä kokonaisuus kovatehoista sykkeennostatusta, sekä lihaskuntoa. Suoritteet tehdään tietyn ajan (lyhyt aika, mutta oksennus ei ollut kaukana) noin minuutin verran, jonka jälkeen palautellaan minuutti.Tuntiin mahtui monenmoista. Tällä kertaa tunti pidettiin Seinäjoella Jouppiskalla, joten ylämäkeen juokseminen oli listalla. Tämä on aina yhtä tuskallista.Yhtenä pisteenä oli traktorinrenkaan pyörittäminen ja tietenkin valitsin sen isoimman renkaan :D Kyllä tieso jotain tehneensä kun minuutin paini tämän kanssa.


Etunojapunnerruksia ja tässä vaiheessa kädet olivat jo aika sippi.Sitten vielä narujen "heiluttelua". Oijoi miten ojentajat huusi hoosiannaa tämän jälkeen.

Yhteensä tunnilla oli kahdeksan pistettä ja ne kaikki kierrettiin kaksi kertaa. Voi sanoa, että hiki tuli. Military campista jäi hyvät fiilikset ja toivonkin, että Janika ja Elina järjestävät sitä vielä uudelleen. Jos haet tehoja treeniisi niin tämä on sinulle oikea tunti ;)Lopussa piti vähän puhaltaa :D

MarjutEi kommentteja:

Lähetä kommentti