sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Jääprinsessana

Viikko kului jälleen nopeasti, tuntuu että normaalia nopeammin kun oli vielä lomakin. Viikon kruunasi viikonloppu reissu ystävien luokse Etelä-Suomeen omien prinsessojeni kanssa. Luvassa oli leikkejä, mukavaa ulkoilua, juna-ajeluja ja tietysti Disney On Ice - jääshow Frozen teemalla. Tätä oli odotettu pitkään ja odotus kannatti, sillä esitys oli hieno ja vei mukanaan jäiseen rakkaus tarinaansa. Tämä tarina todella on tämän hetken pienten tyttöjen, ja miksei poikienkin ehdoton suosikki.
Luistelijat olivat taitavia, lavastus ja asusteet olivat kuin suoraan elokuvasta ja vajaan kahden tunnin esitykseen oli taitavasti saatu sovitettua kaikki tarinan huippu hetket. Hieno elämys äidillekin :D
Anna ja Elsa jäällä

Vaahtokarkkihirviö ;)
Jos meille tytöille oli prinsessa tarinaa, niin kummipojallani oli kuitenkin kunnon koripallotreenit. Hetken mietinnän jälkeen sain luvan lähteä seuraksi ja meillä olikin oikein mukavaa :) Yli kolmivuotiaiden ryhmässä harjoiteltiin leikin varjolla pallon hallintaa, heittoja, tasapainoa ja liikkumista. Lopuksi lapset pääsivät kiertämän temppurataa. Oma kummipoikani oli todella reipas ja taitava. Oli ihana päästä treenejä seuraamaan ja sainpa sieltä vinkkejä aikuistenkin ohjaukseen ;)
Reippaat koripallotreenaajat ohjaajien kanssa.
Ennen kotiin lähtöä ehdimme ystäväni kanssa läheisen pikku järven jäälle retkiluistelemaan. Yksityishenkilö pitää siellä 6 kilometrin rataa luistelukunnossa ja arvostan tällaisia tekoja suuresti. Tänään rata oli ok kunnossa, muutamia railoja ja röpelöisiä kohtia lukuunottamatta. Mutta mun melko tylsille luistimille rata kelpasi oikein hyvin. Kierrettiin lenkki kahteen kertaan välillä pysähtyen kuvaamaan ja ihastelemaan maisemia. Aurinkokin hetkellisesti pilkahteli ja rannalta tuoksui hernekeitto :)

Retkiluistelubaanaa.
Sunnuntaiseen, leppoisaan tyyliin jäällä oli liikkeellä mukavasti porukkaa - pariskuntia, perheitä, koirien ulkoiluttajia ja omin päin liikkujia. Kuka oli luistellen, kuka, hiihtäen ja kuka kävellen. Harvoin on itsellä mahdollisuus sunnuntai aamupäivällä kirmata ulkoilemaan, ainakaan ihmisten ilmoille, joten tämä oli oikein kiva fiilis lenkki tähän kohtaan. 
Vauhdin hurmaa.
Luistimet pitäisi kyllä teroittaa ja terävämpi piikkiset sauvatkin olisi parempi olla käytössä, sillä mulla mukana olleet perinteisen sauvat ovat ikivanhat ja terät ovat todellä kuluneet ja tästä johtuen lipsuivat lähes joka työnnöllä. Suurimman osan matkasta meninkin vain potkien käsien kannatellessa sauvoja ilmassa. 
Fiilistely hetki saunan terassilla.
Uusi viikko jälleen edessä ja sitä kohti lähdetään taas täysi höyry päällä :D
Muun muassa ystävänpäivänä, tiistaina luvassa mukava ystävätreeni Neiron koululla, joten pysykää kuulolla :D!

~Eija~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti