lauantai 25. maaliskuuta 2017

Tavallinen lauantai

On päiviä ja viikkoja kun mennään tiukalla aikataululla paikasta toiseen ja tekemättömät hommat huutaa tekijäänsä. Tällä kuluneella viikolla mulla on kuitenkin ollut mahdollisuus ottaa rennommin. Oon saanut nukuttua yöni hyvin ja päivisin oon saanut tehtyä työni ilman stressiä ja kotonakin yhtä sun toista. Ei sillä ettenkö olisi asioita unohdellutkin, mutta se on nykyään enemmän normaalia kuin poikkeus. 

Tulipa sitten tällainen tavallinen lauantai, että sai nukkua aamulla niin pitkään kuin nukutti, aamun siivoilujen jälkeen söimme ja sitten lähdimme nauttimaan kauniista maaliskuisesta auringonpaisteesta metsään. Seuraksi saimme ystäviä :)
Toki munkin piti päästä ylös kiiparoimaan. Laavu on tuolla alhaalla.
Kohteeksi valikoitui Kivenmaan laavu, jonka löysin Niinan kanssa polkulenkkeillessämme. Tuosta lenkistä löytyy juttu täältä. Tiesin, että tämä paikka on niin lasten mieleen ja vaikka vajaan kolmen kilometrin patikoinnin loppu puolella pikkuväki meinasi ettei jaksa enää yhtään kävellä, niin kivenlohkareet nähtyään väsy haihtui savuna ilmaan ;)

Äiti-ihmisillä oli hiukan kylmät väreet niskassa, kun lapset kiipeilivät lohkareilla ylemmäs ja ylemmäs. Pahemmilta kolhuilta kuitenkin selvittiin, vaikka repaleisia haalarin polvia ja sammaleisia takapuolia saatiin sitäkin enemmän.
Mitä pienet edellä, sitä isot perässä.
Ei retkeä ilman eväitä ja tänään ne olivat luonnollisesti nuotiomakkarat ja -vaahtokarkit, namskis :D!
Kiitos ystävät <3
Hyvää :)
Tänään en lähtenyt tekemään mitään omia täsmä treenejä, vaan ennen saunaa kiskaisin sopivat alkulämmöt halkomalla tulevien vuosien polttopuita. Aivan super hauskaa ja toimii loistavana lihaskuntotreeninä käsivarsille, hartioille ja keskivartalolle. Tätä ei malttaisi edes lopettaa kun vauhtiin pääsee :)

Yöllä siirretään kelloja tunnilla eteenpäin. Tutkimusten mukaan terveydelle vaarallinen asia. Vuorotyöläisenä pyörittelen asialle ihmeissäni päätäni. Joopa joo. Oli sitten vaarallista tai ei, huomenna on tarkoitus kokeilla juosta lujaa. Ikävän kovaa tuulta luvattu, joten saa nähdä joutuuko heittämään omat vauhti tavoitteet heti romukoppaan.
Nyt kuitenkin tyytyväisenä nukkumaan mukavan, tavallisen lauantain jälkeen.

~Eija~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti