keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Komia A*R*V*O*N*T*A

* Yhteistyössä Ylistaron Kilpa-Veljien Suunnistusjaoston kanssa*

Etelä-Pohjanmaalla Ylistarossa, joka nykyään on liittynyt Seinäjoen kaupunkiin, järjestetään perinteinen 
Komian Kirkon hölkkä sunnuntaina 9.4.2017.
Matkavaihtoehtoina ovat 5km, 10km ja ½maraton, jotka kaikki on tarkistusmitattu 2013. Kaikki reitit ovat tasaiset ja kulkevat mukaillen Kyrönjoen kaunista rantaa. Sarjoja löytyy kävelystä pääsarjoihin. Tapahtumassa voi testata tosissaan omaa kevät kuntoaan tai nauttia rauhallisemmin liikunnan ilosta ja hyvästä seurasta.
Vuoden 2016 lähtö Kirmaushallilta.
Nimensä hölkkä on saanut paikkakunnalla sijaitsevan kirkon mukaan, josta Ylistaro kenties parhaiten tunnetaankin. Komia kirkko on Suomen kolmanneksi suurin ja sinne mahtuukin 2500 kuulijaa. Se valmistui vuonna 1850 ja vihittiin käyttöön vuonna 1852. Kirkko näkyy kauas, myös hölkkä tapahtuman reiteille. 
Kuvahaun tulos haulle Ylistaro
Ylistaron Komia kirkko
Jos juoksukautesi on vielä avaamatta tai aikatauluihisi vaan sopii, lähde kokemaan idyllinen kylähölkkä keskellä lakeuksia. 

Mulla onkin ilo saada arpoa teidän lukijoiden kesken yksi osallistuminen mille matkalle tahansa tämän vuoden tapahtumaan :)

Kirjoita siis kommentti joko tänne blogiin tai MEtraining-facebooksivuille postauksen alle, minkä matkan valitsisit ja jätä myös sähköpostiosoitteesi. 
Osallistumis aikaa on keskiviikkoon 5.4. klo.21 asti.
Jos arpaonni ei suosi, ehdit kuitenkin ilmoittautua edullisemmin ennakkoon aina perjantaihin 7.4. asti ja viime hetkeen jännittävät pystyvät ilmoittautua vielä paikan päälläkin. 
Tapahtuma sivuille ja ilmoittautumislinkkiin pääset tästä
Kuvahaun tulos haulle Ylistaro kylänpää kyrönjoki
10km:n ja puoli maraton reittien Kyrönjoen ylitys.
Toivotan itseni ja Ylistaron Kilpa-Veljien suunnistusjaoston puolesta kaikki juoksijat ja juoksusta kiinnostuneet tervetulleeksi kotoisaan Ylistaroon nauttimaan liikunnan riemusta :D!

~Eija~

2 kommenttia:

  1. Hmm..laitoinkohan oikeaan paikkaan kommentin�� jos arpaonni käy niin voisin tälle vuodelle koittaa hölökätä ensimmäisen matkan ja se olis tuo 5km�� hannakaisa.kallioniemi@gmail.com ☺

    VastaaPoista