perjantai 25. toukokuuta 2018

Rukalla fiiliksissä

Monen tunnin ajamisen jälkeen ja muutaman lyhyen pysähdyksen taktiikalla vihdoin pääsimme Kuusamoon ja Rukalle. Keli huiteli koko päivän yli 20 asteessa ja se tuntui ihan autoon asti. Riittävästi juotavaa, hyviä juttuja ja porojen bongausta, mikäs siinä on ajellessa.

Rukan maisemissa.
Rukatontun huoneistoista löysimme omamme hienolla näköalalla ja varustuksella. Nopeat juoksuliivi tsekkaukset ja lähdimme verryttelemään matkasta puutuneita jalkoja hakemalla juoksun rintanumerot ja muut sälät. Tapahtumakeskuksessa maalin läheisyydessä oli ihana tunnelma. Iloisia, jännittyneitä ihmisiä ja odotuksen tunnelmaa. Puolelta päivin pitkän matkalaiset (117 osallistujaa) jo lähtivät täältä ja 160 kilometrin jälkeen heidän olisi tarkoitus palata samaan paikkaan. Aivan järjettömän huikea matka, ettei sitä pysty käsittämään. Peukutan kyllä jokaiselle omassa urakassaan 👍
Arpaonnea tai jotain, mutta mä sain gbs-seurannan 😁 160km:n menijöillä on kaikilla seuranta ja kaikkien muiden kesken arvotaan 100. Ja mä oon yksi niistä. Aika kiva , saa läheiset kotipuolessa seurata että pallukka varmasti etenee.
Täältä näkee pallukoiden etenemistä livenä.
Pikkuinen lenkki käytiin juoksemassa hiihtolatujen pohjia ja poluilla. Huikeat maisemat, mahtava keli ja fiilis ihan huippu! 

Huomenna klo.10 on lähtö ja sitten sitä mennään!

~Eija~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti