perjantai 14. heinäkuuta 2017

Tärinää ennen lähtöä

Numerolappo on haettu ja kisakeskukseen tutustuttu. Lähtö on hotelli Saagan pihasta ja maali on muutaman tunnin juoksun jälkeen samassa paikassa. Maisemat ovat kauniit ja toivottavasti pian alkava sade ei estä koko näkyvyyttä. Tuulee, varsinkin huipulla, mutta metsän siimeksessä tuskin edes huomaa. Palan matkaa lasten kanssa Ylläksen rinnettä kiivettiin ylös ja alku pitääkin ottaa ihan rauhallisesti ettei mäen päällä jalat ole jo ihan hapoilla. Mielenkiintoista nähdä kuinka rivakasti nopeat tuon alun ottavat.
Näillä mennään ->
Varusteet on nyt pakattu. Pakollisia varusteita pikamatkalle oli juotavaa (vähintään 1,5 litraa), idealiside vesitiiviisti pakattuna kuten kännykkäkin, avaruuslakana, pilli, muki ja energiaa (vähintään 250kcal). Sen lisäksi mulla on kuoritakki, joka ennustetussa sateessa tulee tarpeeseen. Jalkaan lähtee Inovin kengät, vaikka en niiden kärjestä niin tykkää, mutta eivät ole jalkoihin rakkoja tehneet.
Tavarat kannetaan repussa tai liivissä ja mäkin olin löytänyt itselleni sopivimman, mutta mulla ei sitä nyt kuitenkaan ole 😒 Kävi meinaan niin, että mun tilaamani juoksuliivi ei ehtinyt tulla! Liikkeessä jonne sen tilasin, pääsi multa rumasana kun keskiviikkona vielä kävin kyselemässä. Haluamastani mallista oli myös omaani isompi koko myyty loppuun. Vaihtoehdot kävi vähiin, kunnes Sari järjesteli ja sain hänen repun lainaan (KIITOS ❤). Matkaan lähden siis ihan testaamattomalla repulla ja toivon ettei ongelmia tule. Pääasia että selässä on asialtaanen reppu juomille ja muille varusteille.
Nyt syödään, hiukan vielä huilaillaan ja sitten nenästä kiinni ja sateeseen, mikä muuten juuri alkoi...
Luontokeskus Kellokkaan kulmalla tullaan myös käymään. 
~Eija~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti